Hauraton vízelvezetés

HAURATON Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató kft.
II. Rákóczi Ferenc utca 100
2314 Halásztelek / Magyarország
+36 24 521390
hauraton@hauraton.hu

HAURATON Történelem 1980 - 2003

1980 - A szikkasztás speciális alkalmazása

Tetők szikkasztásának forradalmi megoldása

A HAURATON bemutatja a DACHFIX termékcsaládot, mellyel új lehetőségeket kínál a lapos tetők és teraszok tervezésében. A termékvonal fejlődése olyan forradalmi, hogy hatására a "Kézikönyv lapos tetőkhöz" építőipari szabályzatot ois átdolgozzák. A 80-as években fejlesztették ki a HAURATON sport termékcsaládot is. Ezekkel a nemzetközi versenypályákra is engedélyezett speciális folyókákkal megoldható a sportpályák biztonságok víztelenítése.

HAURATON Történelem képekben

HAURATON 1980zoom
 

1990 - Új lehetőségek Európában

Elkezdődik A RECYFIX termékek forgalmazása Európában

A HAURATON már a 90-es évek elején elkezdi az értékesítési hálózat kiépítését a volt kelet-német területeken és az exportot sok közép-és kelet-urópai országba. Ebben a szakaszban fontos pillér az új RECYFIX termékcsalád. A termékek 100%-ban visszaforgatható műanyagból készülnek, egyszerűen szállíthatók és beépíthetők és rendkívül szilárdak. A HAURATON a RECYFIX termékcsaláddal a PE-PP anyagból készült vízelvezető folyókák első számú gyártója Európában.


HAURATON 1990zoom
 

2003 - Új termékek új piacok meghódítása

Szikkasztás - az évezred kérdésköre

A túlfolyó csatornahálózatok és az egyer gyakoribb árvíz katasztrófák a helyi hatóságokat a vízkezelés újragondolására kényszerítik. Az új évezred kezdete óta ezért a HAURATON különös figyelmet fordít a szaktudás fejlesztésére a szivárgó képesség vizsgálatának témakörében. A DRAINFIX BLOC szivárogtató rendszer nagy tározó kapacitással rendelkezik kis helyigény mellet. A szivárogtató felület használható marad, mg közúti terhelés esetén is.

HAURATON 2003zoom
 
 
 
 
 

HAURATON Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató kft.
II. Rákóczi Ferenc utca 100
2314 Halásztelek / Magyarország
+36 24 521390
hauraton@hauraton.hu

 

Imprint        Privacy policy