Hauraton vízelvezetés

HAURATON Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató kft.
II. Rákóczi Ferenc utca 100
2314 Halásztelek / Magyarország
+36 24 521390
hauraton@hauraton.hu

HAURATON Történelem 2006 - 2009

2006 - A HAURATON 50 éve

A jövő alakítja a világot

A HAURATON 50 éve - várjuk a következő 50 évet. Új értékesítési stratégiával és nemzetközi igényeknek megfelelő termék skálával még az egyre globálisabb piac követelményeinek is megfelelünk. Ebben a folyamatban az egészséges növekedés továbbra is fontosabb lesz számunkra, mint a gyors haszonszerzés. Ebből kiindulva megtartjuk telephelyünket Németországban és új telephelyünk a Rastatt-tól csak 50 km-re fekvő Ötigeimben épült meg.


HAURATON Történelem képekben

HAURATON 2006zoom
 

2008 – Az új logisztikai központtal felkészültünk a további növekedésre

Az export számadatok folyamatosan növekednek, növelve a forgalmat Németországban is

Egy új logisztikai központba és gyártó telephelybe történő beruházással megnöveltük kapacitásunkat. Ezzel a beruházással szeretnénk a folyamatosan növekvő követelményeknek megfelelni. Évek óta az export forgalom százalékos növekedése két tizedes jegyű volt, de Németországban is 2007-ben erős növekedést figyelhettünk meg. “Közép-méretű, családi tulajdonú cégként erős a regionális pozíciónk. A németországi elhelyezkedés nagyon fontos számunkra. Ezért a beruházásunk nemcsak a logisztikára hanem a helyi termelésre is vonatkozik.” mondja Marcus Reuter a HAURATON vezérigazgatója.


HAURATON in Ötigheimzoom
 

2009 – HAURATON a Formula 1 rajtvonalán

A legnagyobb rendelés a cég történetében: az új Yas marina pálya vízelvezetése Abu Dhabiban

Több, mint 20 km vízelvezető folyókával ez a HAURATON legnagyobb rendelése története során. Az új folyóka rendszer, a RECYFIX HICAP G-típus, az Abu Dhabiban található Yas Marina pálya építéséhez lett kifejlesztve és legyártva. A vízelvezető rendszer innovatív, vagy még inkább forradalmi. Ez az első rendszer PE-PP folyóka testtel és nagy teherbírású öntöttvas résfedlappal, mely tartós biztonságot nyújt a legnagyobb terhelések során. Tekintettel az építkezés logisztikájára és a támogatására ez a projekt új mércéket állít fel: a termékek pontos szállítása és a beépítéshez szükséges know-how átadása több, mint 5,000 km távolságból bravúrral történt és az első futamra a tervezettnek megfelelően 2009 november 1-én sor kerülhetett.

HAURATON in Abu Dhabizoom
 
 
 
 

HAURATON Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató kft.
II. Rákóczi Ferenc utca 100
2314 Halásztelek / Magyarország
+36 24 521390
hauraton@hauraton.hu

 

Imprint        Privacy policy