Hauraton vízelvezetés

HAURATON Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató kft.
II. Rákóczi Ferenc utca 100
2314 Halásztelek / Magyarország
+36 24 521390
iroda@hauraton.com

Termék videók

DRAINFIX®CLEAN - Csapadékvíz kezelés szűrőágyas folyókával

 

RECYFIX® Folyóka beépítés

Nézze meg a RECYFIX vízelvezető folyóka szakszerű beépítését:

 

RECYFIX®HICAP® Folyókák a Yas Marina Pályán

ÜDVÖZÖLJÜK A PRÉMIUM KATEGÓRIÁS VÍZELVEZETŐ RENDSZEREK VILÁGÁBAN:
20 km innovatív folyóka rendszer került beépítésre a 170 hektáros területű új Formula 1-es Yas Marina pályán, Abu Dhabi-ban.

 

RECYFIX®HICAP® Videó

A RECYFIX HICAP speciális vízelvezetési feladatokra lett kifejlesztve. A folyóka rendszer nagy területek szikkasztását végzi, ugyanakkor vízelvezető csatornaként is működik. A RECYFIX HICAP vízelvezető rendszer úgy szállítja a felszíni vizet, mint egy hagyományos vonalmenti folyókaszakasz, majd a vizet nagy távolságokon keresztül elvezeti és egy adott ponton beleengedi a fő csatornarendszerbe. A rendszer nagy vízelvezető kapacitást biztosít a "növekvő vízelvezetési keresztmetszet" által. Ez a kialakítás biztosítja a növekvő tározó kapacitást, ugyanakkor lehetővé teszi az összegyűjtött víz fő csatornába ömlésének megakadályozását és a tárolt víz lépésről lépésre történő csatornahálózatba vezetését.


 

SIDE-LOCK Videó

A SIDE-LOCK egy egyedi rögzítő rendszer, amely feleslegessé teszi a reteszek és csavarok használatát. Egyszerűen helyezze a fedlapot a folyókatestre és erőteljes mozdulattal, lábbal illessze a helyére. A fedlap csavarhúzó vagy feszítővas segítségével emelhető ki. A SIDE-LOCK alkalmazása a fedlap beillesztése illetve kiemelése során 90% időmegtakarítást jelent, így jelentős szerelési költség megtakarítást eredményez.

 
 
 
 

HAURATON Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató kft.
II. Rákóczi Ferenc utca 100
2314 Halásztelek / Magyarország
+36 24 521390
iroda@hauraton.com